Назад до Блогу
Мова статті:

Генеральне прибирання будинків у Львові. Покрокова інструкція

Леся Косач

Експерт з чистоти

Дата публікації: 29 Вересня 2022

Час читання: 12 хв

IMG 0934

Генеральне прибирання будинку

Для більшості з нас генеральне прибирання будинку — це рутинна робота, яка може легко загубитися поміж роботою, хобі та сном. Саме тому контрольний список прибирання вдома може бути надзвичайно корисним.

Так легко забути про все, що потрібно зробити, але список для ретельного прибирання — це спосіб, за допомогою якого можна відстежувати все, що ви зробили, і все, що потрібно зробити.

Прибирання будинку не повинно бути складною та трудомісткою роботою. Ключем до швидкого та ефективного управління домашніми справами є розробка розпорядку, що включає всі найважливіші завдання. Спробуйте дотримуватись цих покрокових вказівок, щоб скласти власний графік прибирання всього будинку.

Прибирання - це ритуал, який дає нам контроль над нашим середовищем, над життям.
Gretchen Rubin

Повне прибирання будинку: з чого почати?

Щоб день прибирання розпочався правильно, вам обов’язково варто подумати про включення улюбленого музичного плейлиста або кількох подкастів, це помітно покращить не завжди захоплюючий процес збирання. Отже, з чого розпочати прибирання будинку чи котеджу?

Щоб дізнатися точну ціну, залиште свої контактні дані у формі, і наші менеджери незабаром зв’яжуться з вами, або ж зателефонуйте нам за номером 0 800 209 564.

Прибирання кухні

Кухня – серце вашого будинку. Можливо, саме тому чиста кухня вважається першим кроком до абсолютно чистого будинку. Навіть якщо ви не можете часто досягати цього ідилічного стану чистоти у всьому будинку, прибирання вашої кухні має велике значення для того, щоб ви почували себе комфортно.

Підтримувати чистоту на кухні під час напруженого тижня може бути особливо складно, але це дійсно важливо, оскільки це місце приготування та зберігання продуктів. Цей контрольний список прибирання на кухні можна повісити на холодильник, щоб він нагадував вам про потрібний порядок дій:

  • Підмітання та миття підлог;
  • Протирання побутової техніки та мікрохвильової печі;
  • Прання рушників, фартуха тощо;
  • Санітарна обробка та дезінфекція раковини та змішувача;
  • Протирання стільців, шаф та столів;
  • Видалення пилу з підвіконь, жалюзі, плінтусів та вимикачів;
  • Винос сміття.

Выполнение этих задач гарантирует то, что ваша еда будет в безопасности, и вы сможете чувствовать себя комфортно, готовя на своей кухне.

Прибирання ванної кімнати та санвузла

Ванні кімнати також потрібно завжди підтримувати у чистоті, інакше вони можуть стати неприємним місцем. На щастя, ванні кімнати зазвичай маленькі, тому їх можна прибрати за півгодини або менше.

B22A4324 1

Отже, що потрібно зробити для прибирання у ванній кімнаті:

  • Миття та дезінфекція ванни та душової зони;
  • Чистка столу, раковини та змішувача;
  • Протирання скла та дзеркал;
  • Чистка та дезінфекція унітазу;
  • Миття та дезінфекція підлоги;
  • Винос сміття.

Ваша ванная комната — это очень важная часть дома, поэтому к ее уборке нужно подходить особенно внимательно. Составление контрольного списка уборки дома для ванной комнаты поможет сохранить ее в хорошем состоянии долгие годы.

Прибирання спальні

Безлад у спальні може посилити повсякденний стрес, викликати занепокоєння і навіть погіршити якість сну. З іншого боку, чисте, організоване спальне місце сприяє розслабленню та відпочинку.

Поділивши свій список справ на швидкі та ефективні завдання, ви зможете охопити все, що потрібно, включаючи поверхні столів, постільну білизну і навіть підлогу. Цей контрольний список прибирання спальні допоможе вам виконати роботу швидко та ефективно.

  • Заправляйте постіль щодня;
  • Наведіть порядок на столику та в шафах;
  • Протріть лампи, вимикачі та тумбочки;
  • Витріть пил з підвіконь, жалюзі та плінтусів;
  • Протирання дзеркала та комода;
  • Підмітання та миття підлог;
  • Міняйте постільну білизну щотижня.

У чистій спальні сон буде помітно приємнішим, тому не забувайте регулярно робити прибирання.

9ce3ed389944f93d261b56514ea43e35
 

Прибирання вітальні

Ваша вітальня – це місце, де ви проводите багато вільного часу і де приймаєте гостей, тому підтримання чистоти в ній дозволить усім почуватися комфортно. Найкраще прибирати вітальню, розбиваючи прибирання на дрібніші етапи:

  1. Пропилососьте дивани, килими та підметіть підлогу;
  2. Протріть пил із жалюзі, підвіконь та плінтусів;
  3. Приберіть безлад на журнальному столику.

Чи варто замовляти клінінг?

Останнім часом клінінговий сервіс стає все популярнішим, і не просто так. Це недорогий та ефективний спосіб стежити за чистотою в будинку, заощаджуючи свої сили та час. На повне прибирання будинку, яке ми описали вище, піде весь день, причому це базовий набір дій. Також потрібно регулярно мити вікна, дезінфікувати унітаз та прибирати пил у всіх важкодоступних місцях. Зробити все це самостійно складно і результат не буде ідеальним.

Якщо ви хочете замовити генеральне прибирання будинку чи котеджу у Львові, спробуйте наші послуги. Клінінгова компанія “Чистота” пропонує як прибирання окремих кімнат, так і повне прибирання будинку (разове або регулярне). Ціна генерального прибирання будинку залежить від кількох факторів: кількості кімнат, додаткових послуг тощо.

Щоб дізнатися точну ціну, залиште свої контактні дані у формі, і наші менеджери незабаром зв’яжуться з вами, або ж зателефонуйте нам за номером 0 800 209 564 .